Tehnis media group

O podjetju

Podjetje Tehnis d.o.o., ustanovljeno leta 1995, je zasebno podjetje, specializirano za založništvo in storitve s področja vsebinskega marketinga, oblikovanja, fotografiranja, trženja in svetovanja.

V vseh teh letih delovanja smo ustvarili vrhunsko ekipo rednih in honorarnih sodelavcev (novinarjev, fotografov, lektorjev, oblikovalcev, kreativcev in tržnikov), ki so s svojimi izkušnjami sposobni v celoti prevzeti in ustvarjati medijske proizvode najvišje kvalitete in za najzahtevnejše kliente.

Zaupanje v podjetje, medij in blagovno znamko namreč temelji na medsebojnem sodelovanju, kreativnosti, korektni izvedbi in ustvarjanju pogojev za doseganje ciljev.

Smo ustanovni član Združenja za vsebinski marketing v Sloveniji, področja, ki v svetu doživlja izjemen vzpon, saj ponuja neposredno izkušnjo uporabnika s podjetjem, proizvodi in njegovo vsebino.

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju novinarstva in urednikovanja v kombinaciji z izkušnjami klasičnega marketinga lahko ponudimo celotno izvedbo projekta: od idejne zasnove, kreative, izvedbe tiskanih in elektronski medijev, produkcije video vsebin do organizacije dogodkov.

Podjetje Tehnis d.o.o. je vseskozi stabilno; tudi v zadnjih letih kot eno redkih s področja naše dejavnosti dosegamo boniteto odličnosti AA. V svojem dolgoletnem delovanju ves čas skrbimo tudi za izpolnjevanje najvišjih moralnih in poslovnih standardov tako do zaposlenih kot do partnerjev. 

Janko Zrim,
direktor podjetja